ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Плащане

Поръчките през КАНЦЕЛАРСКИ БГ можете да заплатите по един от следните начини:

1. Наложен платеж – при получаване на пратката е необходимо да заплатите на куриера в брой стойността на Вашата поръчка + доставката. Таксата за доставка се определя според тарифите на куриерската компания в зависимост от теглото на пратката и адреса, до който желаете да доставим Вашата поръчка.

2. Банков превод – преди да изпратим пратката към вас е необходимо да заплатите стойността на поръчката Ви чрез банков превод по сметката на ХИМЕРА ЕООД. Цената на доставката може да бъде платена по два начина. Единият е същата да бъде наредена с банковия превод. В този случай същата ще бъде включена във фактурата Ви заедно с поръчаната стока. Стойността на същата ще видите при приключване на поръчката. Вторият е цената на доставката да бъде платена на куриера при доставянето на стоката. Таксата за доставка се определя според тарифите на куриерската компания в зависимост от теглото на пратката и адреса, до който желаете да доставим вашата поръчка.

Бенефициент: ХИМЕРА ЕООД
Банка: ОББ АД
IBAN: BG16UBBS80021057750050
BIC: UBBSBGSF
Основание за плащане: номер на поръчката и Вашите 2 имена

3. Картово разплащане – с кредитна или дебитна карта през Stripe – Можете да платите сигурно директно с Вашата карта Visa, MasterCard и American Express. Плащането се обслужва от един от най-големите международни процесори – Stripe. Информацията за вашата карта се приема и обработва само от Stripe и никога не достига до нас. Stripe е международен процесор – повечето български банки издаващи кредитни/дебитни карти извършват онлайн разплащанията безплатно за картодържателя. Ако имате съмнения, моля свържете се с банката издател на Вашата карта, тъй като някои банки е възможно да добавят малка допълнителна такса.

Стоки изработени по Ваш индивидуален дизайн се заплащат 100% авансово с банков превод или картово разплащане.

В тази група са включени:

– брандирани рекламни материали
– продукти с предоставени от Вас изображения – чаши, пъзели, календари, магнити и др.
– печатна продукция с индивидуален одобрен от Вас дизайн – формуляри, плакати, флаери, книги и др.
– репродукции върху канава, включително и изработени по техен размер и одобрени от Вас рамки и подрамки.

Доставка

Стандартно доставяме Вашите поръчки чрез услугите на куриерски компании СПИДИ и ЕКОНТ до всяка точка на страната. При финализиране на поръчката си може да изберете доставка до избран от Вас личен адрес или до офис на куриера. Стоката може да бъде доставена и с куриер по Ваше желание. При приключване на поръчката в графата забележка опишете Вашите изисквания. Същите можете да заявите и на оператора ни, който ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.

Таксата за доставка се определя според тарифите на куриера в зависимост от обема на пратката и населеното място, към което трябва да се изпрати. Същата е коригирана с договорен процент отстъпка с куриерската фирма. Пратките се изпращат от офис на куриера.

Срокът на доставка зависи от населеното място, където трябва да се достави стоката и от натовареността на куриерската фирма. Стандартно тя е от 1 до 3 дни. В редки случай в период на голямо натоварване /черни петъци, Коледа/ срокът може да достигне и до 7 дни.

Поръчките се обработват до 16:30 ч. от понеделник до петък. Поръчките, получени след 16:30 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени след 16:30 ч. в петък, както и поръчки заявени в събота, неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.