За връзка с нас:
078 55 21 27

Меню
Меню

Плащане и доставка

Плащане

Поръчките през онлайн магазин ХИМЕРА.ОНЛАЙН можете да заплатите по един от следните начини:

1. Наложен платеж - при получаване на пратката е необходимо да заплатите на куриера в брой стойността на Вашата поръчка + доставката. Таксата за доставка се определя според тарифите на куриерската компания в зависимост от теглото на пратката и адреса, до който желаете да доставим Вашата поръчка.

2. Банков превод - преди да изпратим пратката към вас е необходимо да заплатите стойността на поръчката Ви чрез банков превод по сметката на ХИМЕРА ЕООД. Доставката ще заплатите на куриера при получаване на пратката. Таксата за доставка се определя според тарифите на куриерската компания в зависимост от теглото на пратката и адреса, до който желаете да доставим вашата поръчка.

Бенефициент: ХИМЕРА ЕООД
Банка: БАНКА ДСК
IBAN: BG07STSA93000024989589
BIC: STSABGSF
Основание за плащане: номер на поръчката и Вашите 2 имена

Стоки изработени по Ваш индивидуален дизайн се заплащат само 100% авансово с банков превод.

В тази група са включени:

  • брандирани рекламни материали
  • продукти с предоставени от Вас изображения - чаши, пъзели, календари, магнити и др.
  • печатна продукция с индивидуален одобрен от Вас дизайн - формуляри, плакати, флаери, книги и др.
  • репродукции върху канава, включително и изработени по техен размер и одобрени от Вас рамки и подрамки.

 

Доставка

Вашите поръчки доставяме чрез услугите на куриерски компании СПИДИ и ЕКОНТ до всяка точка на страната. При финализиране на поръчката си, може да изберете доставка до избран от Вас личен адрес или до офис на куриера. В редки случаи при специфични пратки /малки или палетни/ с цел по-ниска цена за доставка ползваме услугите и на друг куриер.

Таксата за доставка се определя според тарифите на куриера в зависимост от обема на пратката и населното място, към което трябва да се изпрати. Същата се коригира с договорен процент отстъпка с куриерската фирма. Пратките с ЕКОНТ се изпращат от офис на куриера, а със Спиди се вземат от куриера от наш обект. Калкулаторът на куриерската услуга в магазина е приблизителен. След потвърждение на поръчката ще бъдете уведомени за точната цена на доставка.

Срокът на доставка зависи от населеното място, където трябва да се достави стоката - от 1 до 3 дни.

Поръчките се обработват до 16:30 ч. от понеделник до петък. Поръчките, получени след 16:30 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени след 16:30 ч. в петък, както и поръчки заявени в събота, неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.

Доставката на поръчки на стойност над 600 лв. е БЕЗПЛАТНА.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки